NORFU - NorNet Forsking og utvikling er en av deling til NorNet AS. Som navnet tilsier jobber vi med forskning og utvikling. Mange prosjekter er i kategoriene fornybar energi og maritim. F.eks. energiproduksjon ved fjordkryssing, rulledemping av båter, lakseoppdrett, flomvern, bløding av fisk og lakselus.

 

Et ti-tals 3D printere, et par CNC maskiner og en av landets beste 3D scannere står til rådighet når vi skal lage prototyper eller modeller til forskning og testing.

 

Mye av programmeringen gjøres også innomhus.

 

Vi jobber ofte i team med bl.a. SINTEF, NOFIMA, Innovasjon Norge og Forskningsrådet.

NorNet ble etablert i 1998 av gründerne Ben-Tommy Eriksen og Siv Hanne Olsen. I starten var NorNet hovedsakelig et reklamebyrå. Web  Bjørg Dreyer tok med seg UniReg og ble en del av NorNet.

 

Gründer bedrift

NorNet har vært med å startet flere bedrifter. Seriegründer Ben-Tommy har vært med å starte flere bedrifter og mange prosjekter. Vesterålen Online – vol.no er kanskje den mest kjente.

 

Andre bedrifter og prosjekter er NorNet Call senter, NorNet animasjonsbyrå, Hålogaland Media, Vi i Bø, NorNet robotlab, InMatic, SmartLine, Hellesvik Utvikling, Diluvium Dry og  Andfjord.

NorNet Forskning og Utvikling

Tlf.

E-post:

 

Post adresse

99 29 73 00

post@norfu.no

 

Sundsveien 10

8475 Straumsjøen

Sortland

Kjøpmannsgata 10A

8400 Sortland

 

Bøveien 1127

8475 Straumsjøen

2018 © NorNet.no